Kwaliteit en conditie van de huid

Wij gaan op zoek naar de oorzaak hiervan door een 3D huidanalyse en kunnen je dan vervolgens oplossingen aanbieden.

Door de juiste producten kan dit snel opgelost worden!

Het kan zijn dat wij je adviseren om met een speciale olie te reinigen zodat je huid niet meer verder kan uitdrogen of een dagcrème te gebruiken die beter aangepast is aan jouw huidprobleem.

Na je 30ste begint de huid zichtbaar te verouderen. Op microniveau vertraagt het stofwisselingsproces in de cellen. Er komen minder nieuwe huidcellen bij, zodat de huid dunner wordt. De huid wordt dunner, slapper, droger, minder elastisch en minder veerkrachtig. Doe er tijdig iets aan om dit te voorkomen!

Een moisturizer voor elk huidtype.

Om je een beetje op weg te helpen hebben wij onze favoriete moisturizers per huidtype voor je op een rijtje gezet:

  • Vette, gecombineerde en Ouder wordende huid: 4VOO maximum moisturizer of de Ultra intensive. Om je correct te adviseren is het beter eerst een analyse te laten doen.
  • Droge huid en extreem gevoelige huid: 4Voo, MEN3, Clephar, dermalogica of Environ®: keuze genoeg om de juiste te vinden voor jou huidtype!
  • 4VOO : Deze producten zijn het resultaat van jarenlang onderzoek op de mannenhuid door een team apothekers, farmacologen en dermatologen. De 4VOO producten zijn hoogtechnologisch en perfect afgestemd op de noden en karakteristieken van een mannenhuid met kleine problemen: donkere kringen onder de ogen, fronsrimpels, te snelle baardgroei, droge huid, rode vlekken en sterk gedehydrateerde huid.
    Geen loze beloften, maar keiharde wetenschappelijke bewijzen en resultaten.