Start je dag met een frisse uitgeruste blik zonder wallen of kringen ook na een korte nachtrust!

Voorkom oogcontour wallen

Tips:

  1. Drink voldoende water! Je gewicht gedeeld door 50 én per tas koffie, alcohol, frisdrank… extra water!
  2. Opletten met wrijven in je ogen!
  3. Voldoende slapen
  4. De oogzone is de zone van de nieren – shiatsumassage is goed voor je nieren!
  5. Tokkelen rond je ogen, wij leren het je wel 😉

Innovatie bij 4VOO

Dank zij de exclusieve formule bestaande uit o.a. palmitoyl pentapeptide-3, tetrapeptide-3 en dipeptide-2 wordt vochtophoping onder de ogen gedraineerd en het vernieuwingsproces van de huid rondom de ogen gestimuleerd.

4VOO rejuvenating under eye gel:

  • vervaagt en voorkomt wallen en donkere kringen onder de ogen
  • verhoogt zachtheid en elasticiteit van de huid
  • werkt ontzwellend

Resultaat

De oogopslag wordt frisser, energieker en zichtbaar jonger door het liftend en ontzwellend effect op de delicate huid onder de ogen. 4VOO maakt hiermee een einde aan zichtbare tekenen van slapeloze nachten, een vermoeide blik en wallen onder de ogen.

Gebruik

Breng 1 druppel 4VOO rejuvenating under eye gel op de top van de pink en dep deze onder de ogen

Invest wisely in your skin and looks,

it will serve you all days of your life!

4VOO rejuvenating under eye gel:

Tip voor een optimaal resultaat: Doe dit ELKE dag!

Wallen onder de ogen zijn vaak te wijten aan een slechte lymfedrainage. Onder het oog gaat zich almaar meer vocht ophopen, dat vocht neemt vet op en op de duur zit je met een kleine vetophoping dat heel wat moeilijker te bestrijden is. Dus voorkom voor het te laat is. 4VOO rejuvenating under eye gel is een lichte en ultrazachte ooggel met een zacht liftend en ontzwellend effect op het delicate weefsel rond de ogen. 4VOO maakt hiermee een einde aan zichtbare tekenen van slapeloze nachten, vermoeide blik en wallen onder de ogen. Het resultaat is onmiddellijk en dankzij de exclusieve formule bestaande uit o.a. palmitoyl pentapeptide-3, tetrapeptide-3 en dipeptide-2 wordt het vernieuwingsproces van de huid rondom de ogen gestimuleerd. De oogopslag wordt frisser, energieker en zichtbaar jonger.

4VOO uber tech eye contour:

Hoogtechnologische innovatie en moleculaire testosteron spitstechnologie!

Mannen tussen de 18 en 50 jaar voelen hun huid vaak droger en weerspanniger worden. Geen toeval. Want in die periode draait de testosteronproductie op volle toeren. En dat hormoon tast de vitaliteit van de huid aan. Net wanneer mannen het meest baat hebben bij een aantrekkelijke, gezonde huid. Daarom ontwikkelde 4VOO een peptide dat de schadelijke effecten van testosteron op de huid krachtig bestrijdt. Voeg daarbij de platinum-technologie, gepolariseerd water en stamcellen.

Resultaat: unieke producten die de tijd lijken terug te draaien.